Det siger klienterne …

Klik på navnet for at læse hele udtalelsen

Nadja, VojensHmmm… jeg vidste faktisk ikke selv, at jeg havde brug for psykologhjælp. Men jeg har været rigtig glad for forløbet. Hvis man er villig til at arbejde med sig selv, så kan man virkelig opnå en bedre hverdag!”

Lene, Odense“Det er svært at sige præcist hvad det er, der har hjulpet, men det betyder også mindre for mig. Det vigtigste er at jeg igen er kommet ovenpå, og synes at livet er værd at leve.” 

Maja, Kolding“Du har skabt en dejlig, rolig atmosfære, når jeg har været hos dig. Det betyder meget for mig, at der har været tillid … ellers har jeg ikke kunnet lukke dig ind i mit liv. Tak fordi du er dig!”

Jytte, Bredebro“Dette har ikke kun været til gavn og glæde for mig selv men også for hele min familie og arbejdsplads. Jeg har i det store hele fået mere ro i min tilværelse.”

Inger-Lise, Mølby: “Synes det har været og er et meget hårdt forløb, men hold da op, jeg får virkelig noget ud af det. Jeg er meget ydmyg og taknemmelig over at kunne få lov til at få det her forløb.”

Maja, Haderslev: “Jeg takker dig for et særdeles veludført stykke arbejde, du kan rolig være yderst tilfreds med dig selv. Tak for alt det, du har lært mig.”

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *